Michael Schumacherin manageri: Uutta toivoa on

Hyviä uutisia: vaikka vakavasti loukkaantuneen Michael Schumacherin kuntoutuminen vie kauan, hänen tilannettaan luonnehditaan entistä vakaammaksi.

Michael Schumacherin tila on aiempaa vakaampi, mutta edessä on silti yhä pitkällinen kuntoutus.​
Michael Schumacherin tila on aiempaa vakaampi, mutta edessä on silti yhä pitkällinen kuntoutus.​

Seitsemänkertaisen F1-maailmanmestarin vakavasta hiihto-onnettomuudesta on kulunut noin 17 kuukautta. Michael Schumacherin managerin, Sabine Kehmin mukaan voidaan olla iloisia positiivisesta kehityksestä semminkin, kun hänen päävammansa ovat niin vakavia. Onnettomuus tapahtui 29. joulukuuta 2013 Méribelin alueella laskettelukeskuksessa.

Managerin mukaan edessä on joka tapauksessa pitkällinen kuntoutus. Kukaan ei pysty varmuudella kertomaan, miten entiselleen Michael Schumacherilla on mahdollisuus kuntoutua. Yhteensä 91 F1-osakilpailua voittanutta ex-kilpa-ajajaa hoitaa ryhmä erikoislääkäreitä perheen Genèvenjärven rannalla sijaitsevassa kodissa.

Schumacher kärsi aiemminkin pahoja takaiskuja. Vuonna 2009 hän joutui Cartagenan radalla vakavaan onnettomuuteen ollessaan testaamassa ratamoottoripyörää. Tällöin häneltä murtui seitsemäs kaulanikama ja yksi kylkiluu vasemmalta puolelta, minkä lisäksi hän sai kallonpohjan ja kaularangan murtuman.

Hän joutui jättämään kauden 2009 väliin, mutta suoritti paluun F1-radoille 2010.