Mikko Hirvonen ja Jarmo Lehtinen Ranskan MM-rallin jälkeen: Kausi alkaa uudestaan

Ranskan MM-rallissa kolmanneksi ajanut pari Mikko Hirvonen-Jarmo Lehtinen yllättyi itsekin MM-mitalijahdin saamasta käänteestä: -Ajovirheemme jälkeen meidän rallimme oli vain mahdollisimman suuren MM-pistemäärän varmistelua. Hitaasti kiiruhtaminen on vaikeaa ja se pilaa myös normaalin ajofiiliksen. Tämä oli varmasti elämämme pisin ralli - tai ainakin se tuntui siltä.

Ranskan MM-rallissa kolmanneksi ajanut pari Mikko Hirvonen-Jarmo Lehtinen yllättyi itsekin MM-mitalijahdin saamasta käänteestä:  -Ajovirheemme jälkeen meidän rallimme oli vain mahdollisimman suuren MM-pistemäärän varmistelua. Hitaasti kiiruhtaminen on vaikeaa ja se pilaa myös normaalin ajofiiliksen. Tämä oli varmasti elämämme pisin ralli - tai ainakin se tuntui siltä.

Lopulta kolmannelle sijalle päätyneet Hirvonen ja Lehtinen katsovat kahta jäljellä olevaa MM-rallia luottavaisin mielin: -Tasapisteistä Sebastien Loebin kanssa lähdetään jahtaamaan maailmanmestaruutta. Ensimmäisen kerran MM-rallikausi 2011 alkoi Ruotsin rallista meidän voitollamme. Nyt se alkaa uudestaan 20.11. Espanjassa.

Lue lisää Ranskan MM-rallin dramaattisista tapahtumista ja loppukauden näkymistä Mikon ja Jarmon palstalta seuraavasta Auto Bild Suomi -lehdestä, joka ilmestyy perjantaina 7.10.