Miljoona kelpaisi kenelle tahansa!

Miljoonas Land Rover Discovery on valmistettu Jaguar Land Roverin Solihullin tuotantolaitoksella Britanniassa, lähellä Birminghamia. Miljoonas Land Rover Discovery-auto valmistui 23 vuoden kuluttua siitä, kun Land Rover esitteli alkuperäisen mallin. Discovery sijoittuu Land Rover –mallistossa ylellisen Range Roverin ja karun Defenderin väliin.

Miljoonas Land Rover Discovery on valmistettu Jaguar Land Roverin Solihullin tuotantolaitoksella Britanniassa, lähellä Birminghamia.

Miljoonas Land Rover Discovery-auto valmistui 23 vuoden kuluttua siitä, kun Land Rover esitteli alkuperäisen mallin. Discovery sijoittuu Land Rover –mallistossa ylellisen Range Roverin ja karun Defenderin väliin.

Tapahtuman kunniaksi ja osoittaakseen Discoveryn kyvykkyyden, miljoonas yksilö aloittaa pitkän matkan Birminghamista Kiinan Pekingiin. 50 päivää kestävän ja lähes 13.000 kilometriä pitkän matkan taittaa yhteensä 3 eri autoyksilöä.

Reitti kulkee yli kymmenen eri maan läpi Euroopassa ja Keski-Aasiassa. Matka huipentuu Pekingin autonäyttelyyn 23. huhtikuuta. Kiina on myös Land Roverille eräs sen nopeimmin kasvavista markkinoista.

Retkikunnan tavoitteena on myös kerätä miljoona Englannin puntaa hyväntekeväisyyteen yhteistyössä Kansainvälisen Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun kanssa. Varat on tarkoitus käyttää kaivatun vedenpuhdistusprojektin edistämiseen Ugandassa.

 

Teksti: Harry Kuurio

Kuva: Auto Bild

http://www.youtube.com/watch?v=9Vb5KO7BxLQ