Milloin se tapahtuu? Joko tätä katumaasturia odotellaan Eurooppaan?

Saattaa vielä mennä tovi, ennen kuin Great Wallin alainen kiinalaismerkki Haval rantautuu Euroopan markkinoille, mutta sen katumaastureilla saattaisi olla siihen rahkeita edellyttäen, että moottorivalikoima on kohdillaan.

Haval H4 on Great Wallin omistama ja valmistama keskikokoluokan kiinalainen katumaasturi. Haval on Great Wallin alabrändi.
Haval H4:n moottorina toimii nelisylinterinen 170-hevosvoimainen 1,5-litrainen bensiiniturbo, ja vaihteistona on 7-nopeuksinen kaksikytkintyyppinen automaattivaihteisto. Ilmeisesti saatavilla on myös uusi 139-hevosvoimainen 1,3-litrainen turbonelikko.

Haval on tehtaan oman ilmoituksen perusteella Manner-Kiinan suurin katumaasturien valmistaja. Merkki esitteli Pekingin autonäyttelyssä (Auto China) uuden keskikokoluokan Haval H4 SUV:n, jonka varusteisiin kuuluu ajanmukaisia avustinjärjestelmiä.

Avustinjärjestelmiin lukeutuvat ainakin kaistavahti sekä rengaspainevalvonta. Keskikonsolissa on 9-tuumainen, kuljettajaa kohden kallistettu kosketusnäyttö, ja vaihdevalitsinkin näyttää tavanomaista erikoisemmalta.