Mitsubishi e-EVOLUTION: Nelivetoinen sähkö-katumaasturi

Mitsubishi Motors esittelee Tokion autonäyttelyssä lokakuussa Mitsubishi e-EVOLUTION -konseptimallin. Sähköisellä voimalinjalla varustettu, nelivetoinen konseptiauto antaa viitteitä Mitsubishin lähitulevaisuuden suunnitelmista. Mitsubishi on paljastanut tänään lisää uusia kuvia näyttävästä konseptimallista.

Mitsubishi e-EVOLUTION on uuden sukupolven suorituskykyinen SUV-malli, jossa yhdistyvät nautinnollinen ajettavuus ja Mitsubishin edistyksellinen nelivetoteknologia. Mitsubishin neliveto-osaaminen nousee autossa uuden tasolle Artificial Intelligence -eli tekoälyjärjestelmän kanssa.

Älykäs järjestelmä ottaa huomioon muutokset tie- ja liikenneolosuhteissa sekä kuljettajan keskittymiskyvyssä. Järjestelmä pystyy myös opastamaan kuljettajaa. Kuljettaja puolestaan pystyy käyttämään ääniohjauskomentojen avulla muun muassa ilmastointia, tuulilasinpyyhkimiä ja ajovaloja.

Mitsubishi e-EVOLUTION -mallin voimanlähteinä ovat suorituskykyiset sähkömoottorit. Auto on varustettu suuren kapasiteetin akkujärjestelmällä. Mitsubishi e-EVOLUTION hyödyntää kolmen sähkömoottorin 4WD-järjestelmää. Yksi sähkömoottoreista sijaitsee auton etuakselilla ja kaksi takana. Voimalinja on yhdistetty sähköisesti toisiinsa tarjoten aina optimaalisen voimanjaon kaikissa olosuhteissa.

Mitsubishi e-EVOLUTION esitellään Tokion autonäyttelyssä 25. lokakuuta.