Mitsubishi Eclipse Cross sai Suomen-hinnat

Suomeen tammikuussa saapuva täysin uusi Mitsubishi Eclipse Cross on saanut hinnat. Eclipse Crossin hinnat alkavat 28 490 eurosta 1.5 Inform -versiona (163 hv).

Mitsubishi Eclipse Cross on ensimmäinen merkin uuden sukupolven automalli ja se täydentää mallistoa ASX:n, Outlanderin ja Outlander PHEV:n rinnalla. Eclipse Crossin saa neljänä eri varustetasona: Inform, Invite, Intense ja Instyle. Jo Inform-varustetaso on kattava.

Autossa ovat vakiona mm. etutörmäysvaroitin, automaattiset kaukovalot, kaistavahti, vakionopeudensäädin sekä 16” kevytmetallivanteet. Instyle-huippuversiossa vakiona ovat näiden lisäksi HUD-heijastusnäyttö, Multi Around -kamerajärjestelmä, 7-tuumainen MMCS-järjestelmä kosketusvärinäytöllä, LED-ajovalot automaattisella korkeudensäädöllä, 18” kevytmetallivanteet ja aktiivinen vakionopeudensäädin.

Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota matkustajien viihtyvyyteen. Eclipse Crossin 4405 mm pituus mahdollistaa hyvät tilat myös takapenkkiläisille. Mukavuutta lisää takapenkin selkänojan kallistuksensäätö. Lisäksi 60:40-suhteessa kääntyvässä takaistuimessa on 200 mm etäisyydensäätömahdollisuus.

Mitsubishi Eclipse Crossin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen. Auto saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP -turvallisuustestissä. Mitsubishi Eclipse Cross saavutti erinomaisen 97 prosentin tuloksen aikuismatkustajien turvallisuudessa ja 80 prosentin tuloksen jalankulkijoiden turvallisuudessa. Lisäksi auton etutörmäysvaroitin suoriutui testissä hyvin välttäen törmäykset eri olosuhteissa ja eri nopeuksilla mitattuna. Suoritus oli kaikilla osa-alueilla niin vahva, että auto saavutti testissä korkeimman viiden tähden luokituksen.

Mitsubishi Eclipse Cross valmistetaan Japanissa. Tehdas myöntää kaikkiin uusiin autoihin 5 vuoden takuun ainoana japanilaisena automerkkinä.