Mitsubishi Outlander PHEV: Hienostuneempi hybridi

Uuden Outlander PHEV:n tunnistaa Dynamic Shield -keulailmeestä, mutta toisaalta sen sisätilat ovat aiempaa hienostuneemmat. Koriin, alustaan ja voimansiirtoon tehdyt muutokset kohentavat ajettavuutta ja parantavat äänieristystä.

2016-mallisen Mitsubishi Outlanderin tunnistaa muun muassa uudenlaisesta keulailmeestä ja LED-ajovaloista.

Mitsubishi Outlander PHEV esiteltiin ensimmäisen kerran Japanissa tammikuussa 2013. Auto oli ensimmäinen markkinoille tullut ladattava 4WD SUV.

Outlander PHEV on varustettu pistokeladattavalla Plug-in Hybrid EV -järjestelmällä, joka perustuu bensiinimoottorin ja kahden sähkömoottorin yhdistelmään. Autolla on mahdollista ajaa pelkällä sähköllä, jolloin polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat alhaiset.

Ulkoisiin muutoksiin lukeutuvat uusi Dynamic Shield -keulailme mustine keskiosineen, LED-ajovalot yhdessä uusien LED-päiväajovalojen, uusi alleajosuoja sekä uudet koridetaljit sekä 18-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Sisätiloissa uudelleen muotoiltuihin istuimiin saa uudenlaisen, ruskean nahkaverhoilun. Myös lämmitettävä nelipuolainen nahkakehäinen ohjauspyörä sekä keskikonsolin ja ohjaamon materiaalit ovat uudistuneet.

Sisätilojen suunnittelussa painotettiin äänettömyyttä, ja sen vuoksi muutoksia tehtiin koriin, moottoreihin, jousitukseen, pyöriin sekä ikkunoihin. Myös PHEV:n ovet sulkeutuvat aiempaa hienostuneemmin.

Ajettavuutta ja ohjausvastetta kohennettiin muuttamalla etujousitusta ja lisäämällä korin jäykkyyttä. Ohjautuvuutta ja ajomukavuutta parannettiin iskunvaimennuksen ja kallistuksenvaimentimien avulla. Plug-in Hybrid EV -järjestelmää päivittämällä CO2-päästöt putosivat 42 grammaan kilometrillä.

Turvallisuusvarusteista Outlanderin Multi-Around Monitor -kamerajärjestelmä tarjoaa kuljettajalle apua pysäköidessä tai muuten ahtaissa tiloissa.