Näin loisteliasta 20 tonnin painoista asuntoautoa et ole nähnyt!

Olisihan se pitänyt arvata. Erikoisesti muotoiltu, pyöreitä muotoja sisältävä asuntoauto Palazzo on tietenkin sveitsiläisen koriräätäli Luigi Colanin ajatusten summa. Hänen urheiluautonsa noudattivat vastaavaa muotokieltä jo 1980-luvun alussa.

Olisihan se pitänyt arvata. Erikoisesti muotoiltu, pyöreitä muotoja sisältävä asuntoauto Palazzo on tietenkin sveitsiläisen koriräätäli Luigi Colanin ajatusten summa. Colani on hiihdellyt omia latujaan jo 1980-luvun alusta, jolloin hän julkisti ensimmäiset urheiluautonsa.

Itävallan Wienissä matalaa majaansa pitävä yritys nimeltä Marchi Mobile tarjoavat "poikkeuksellista loistokkuutta ja erikoisuutta, joka ei selityksiä kaipaa". Juuri sellainen tapaus on epäilemättä eleMMent PALAZZO, jonka muotoilusta vastaa autotaiteilija ja koriräätäli Luigi Colani.

Asuntoauton makuuhuone, jonka yhteydessä on kylpyhuone, muistuttaa pikemminkin loistohotellia kuin asuntoautoa.

Bonuksena pääsee paistattelemaan aurinkoisena päivänä 20-neliöisellä kattoterassilla!

Sisätiloissa käytetään vain parhaita materiaaleja, kuten erilaisia jalopuulajeja sekä marmoria. Jälkimmäinen taitaa olla yksi tärkeimmistä omamassaa kohottavista tekijöistä...

Varustukseen sisältyy 40-tuumainen taulu-tv, huipputason multimediajärjestelmä ja monimuotoinen sisävalaistus. Ohjaamon tyylin saa valita useasta, esimerkiksi moottoriurheiluhenkisestä tai purjehdustyylisestä. Asiakas saa päättää sen itse.

Saksassa asuntoautolle kertyy hieman tavanomaista enemmän hintaa, alkaen 2 170 000 euroa, mutta vastineeksi saa sitten paljon.

Suomen hintako? Noh, se taitaisi olla suunnilleen kaksinkertainen.

 

Auto Bild