Näin poistat linnunpommitukset ja hyönteiset maalipinnasta

Kesän tullen tuttu tilanne, vai mitä? Olet tyynessä ja helteisessä kesäillassa juuri saanut auton maalipinnan pestyksi ja vahatuksi. Se on tuntien työn tuloksena niin hohtava, että siitä voisi peilata omaa kuvaansa. Ja samassa "ilmojen syöksypommittaja" iskee: täsmäpommitus osuu sananmukaisesti suoraan maaliin, ja kaikki on pilalla. Tilanteessa vaaditaan reipasta toimintaa, sillä jälkiä ei saa jättää vaikuttamaan yhtään pitemmäksi aikaa.

Kesän tullen tuttu tilanne, vai mitä? Olet tyynessä ja helteisessä kesäillassa juuri saanut auton maalipinnan pestyksi ja vahatuksi tuntien työn tuloksena niin hohtavaksi, että siitä voisi peilata omaa kuvaansa. Ja sitten samassa "lintumaailman Stuka" iskee: täsmäpommitus osuu sananmukaisesti suoraan maaliin, ja kaikki näyttää olevan pilalla.

Tilanteessa vaaditaan reipasta toimintaa, sillä jälkiä ei saa jättää vaikuttamaan yhtään pitemmäksi aikaa.

Jos ja kun autoon on tullut useita täysosumia lintujen taholta (otsikkokuva), vaaditaan ripeää täyspuhdistusta. Jätökset irtoavat helposti, jos ne poistaa välittömästi, mutta jo parin päivän viivyttely aiheuttaa – varsinkin helteellä – ikävän kiinnipalamisen.

 

Auto Bild