Näyttävä Lexus-konseptiauto debytoi New Yorkin autonäyttelyssä

Lexus LF-GH -hybridimallin kiehtova toteutus osoittaa, että tavallisesti toisilleen vastakohtaiset ominaisuudet, kuten tyylikkyys ja toiminnallisuus, ovat sovitettavissa samaan kokonaisuuteen. Konseptimallillaan Lexus vie aatteen tyylikkäästä matka-autosta askeleen pidemmälle. LF-GH suunniteltiin suorituskykyiseksi konseptiksi, joka pystyy kuljettamaan useita matkustajia poikkeuksellisen mukavasti korkeillakin ajonopeuksilla.

Lexus LF-GH -hybridimallin kiehtova toteutus osoittaa, että tavallisesti toisilleen vastakohtaiset ominaisuudet, kuten tyylikkyys ja toiminnallisuus, ovat sovitettavissa samaan kokonaisuuteen. Konseptimallillaan Lexus vie aatteen tyylikkäästä matka-autosta askeleen pidemmälle.

LF-GH suunniteltiin suorituskykyiseksi konseptiksi, joka pystyy kuljettamaan useita matkustajia poikkeuksellisen mukavasti korkeillakin ajonopeuksilla.

Voimakas, ajonautintoa henkivä ulkoasu on luotu edistyksellisen takavetoalustan perustalle. LED-ajovalot ja keulan rohkea ilme vihjaavat ennakkoluulottomasta toteutuksesta, jossa on hyödynnetty uudenlaisia materiaaleja. Sisätiloissa on upeat, huippuviimeistellyt tilat kaikille neljälle matkustajalle.

Malli noudattaa Lexusin muotoilu- ja laatufilosofiaa, jota tullaan näkemään lähitulevaisuuden tuotantomalleissa.

 

Teksti: J. Peltonen

Kuva: tehdas