Neste uudisti voiteluainepakkauksensa autoilijaystävällisemmiksi

Automerkkikohtaiset voiteluainevaatimukset edellyttävät autoilijalta ymmärrystä siitä, minkälaista voiteluainetta auto vaatii. Tätä valintaa helpottaakseen Neste on nyt uudistanut voiteluaineidensa pakkaukset sekä selkeyttänyt niiden etikettejä.

Neste Pro
Neste-voiteluaineiden teho perustuu Nesteen kehittämiin ja jalostamiin NEXBASE-perusöljyihin, joita on jalostettu vuodesta 1997 alkaen Nesteen Porvoon jalostamolla.

– Halusimme uudistaa voiteluaineidemme visuaalisen ilmeen helpottaaksemme autoilevien suomalaisten arkea ja tuotevalintaa. Esimerkiksi tuotenimet ovat nyt ymmärrettävämmät, ja etiketteihin on tuotu merkinnät autonvalmistajien luokituksista. Lisäksi niihin on lisätty QR-koodit, jotka vievät suoraan tuotteestamme tarkemmin kertovalle verkkosivulle, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen toiminnoista vastaava johtaja Sam Holmberg.

– Meiltä kysytään usein sellaista öljyä, joka sopisi kaikkiin autoihin, sillä autoilijat kokevat autokohtaisten voiteluainevaatimusten selvittämisen ja valinnan hankalaksi. Tällaista kaikkiin autoihin käyvää ihmetuotetta ei kuitenkaan valitettavasti ole olemassa, jos toiveissa samalla ovat luotettavat ajokilometrit ja pitkä ikä moottorille, Holmberg jatkaa.

Uudistuksen myötä Neste on tuonut markkinoille lisää automerkkikohtaisia tuotteita sekä parantanut valittujen tuotteiden suorituskykyä.

Ajoneuvolle sopivat voiteluainesuositukset pääsee tarkistamaan kätevimmin Nesteen voiteluainesuositukset -internetsivulla ja Neste-äppi-mobiilisovelluksessa rekisterinumeron perusteella. Tietokannasta löytyy ajantasaiset suositukset yli 200 merkille ja yli 12 500 eri ajoneuvotyypille käyttökohteittain.