Nissan NV300: Tässä uuden pakettiauton ensivalokuva

Nissan on julkaissut ensimmäisen virallisen kuvan uudesta, keskikokoisesta NV300-pakettiautostaan. NV300:n suunnittelu kumpuaa yrityksen uraauurtavasta crossover-valikoimasta ja sitä voidaan pitää suositun Primastar-mallin seuraajana.

Nissan NV300:n muotoilussa näkyy myös Nissanille tunnusomainen V-muotoinen etusäleikkö. Malli täydentää Nissanin valikoimaa NV200 ja NV400 mallien ohella.

Uudella NV300:lla on tärkeä tehtävä loppuottelun valmisteluissa, sillä se kuljettaa Mestarien liigan virallisen lipun Milanon San Siron stadionille. Lippu levitetään kentän keskelle ottelun puoliajalla tuhansien kannattajien ja miljoonien TV-katsojien silmien alla.

Nissan NV300 saapuu jälleenmyyjille syksyllä vahvistaen Nissanin asemaa hyötyajoneuvovalmistajana.

NV300:n vetovoimaa lisää myös mallille tarjottava markkinoiden johtava 5 vuoden/160 000 km:n takuu, joka on täysin siirrettävissä auton seuraaville omistajille. Takuu koskee myös Nissanin alkuperäisiä lisävarusteita ja kattaa viiden vuoden tiepalvelun.

Lisätietoja Nissan NV300:n tehokkaasta Euro6-dieselmoottorista, lastauskapasiteetista sekä hinnoista on tarjolla syyskuussa Hannoverin autonäyttelyssä.