Nissanin uudistettu sähköpakettiauto kulkee entistä pidempään

Nissanin päivitetyn e-NV200-täyssähköauton yhdellä latauksella saavuttama toimintamatka on uuden 40 kWh:n akun ansiosta peräti 60 prosenttia entistä pidempi eli 200–300 kilometriä.

Nissan e-NV200
Nissan e-NV200 Evalia on tällä hetkellä ainoa täysin sähkökäyttöinen 7-paikkainen tila-auto Euroopan markkinoilla.

Delfiinikeulaisen e-NV200:n kuormakapasiteetti on pysynyt pidemmästä toimintamatkasta huolimatta entisellään, ja yksivaihteiseen voimansiirtoon siirtyminen tekee ajamisesta entistäkin helpompaa ja turvallisempaa. Aikaisemman sukupolven 24 kWh:n akulla varustettuun malliin verrattuna toimintamatka on pidentynyt yli sadalla kilometrillä.

Myös 7-paikkaisena tila-autonaNissan e-NV200 Evalia

Alun perin vuonna 2014 lanseeratun Nissan e-NV200:n myynti on ylittänyt Euroopassa jo 15 000 auton rajan. Nissan Intelligent Mobility ‑tulevaisuudenvisiota täydellisesti ilmentävä uuden sukupolven malli ottaa askeleen edeltäjäänsä pidemmälle ja mullistaa sähkökäyttöisten kevyiden hyötyajoneuvojen markkinat entistä pidemmän toimintamatkan ja uusien yhteysominaisuuksien ansiosta.

Nissan e-NV200:n saa pakettiautona ja Evalia-tila-autona. Molemmissa versioissa on monikäyttöiset sisätilat, jotka mahdollistavat erilaiset säilytysratkaisut ja istuinjärjestelyt tarpeen mukaan. Myös lastaaminen on todella helppoa, sillä kuormalattia on vain 52 sentin korkeudella maanpinnasta.

Kuormatilaa on 4,2 kuutiometriä, joten kyytiin mahtuu kaksi eurolavaa tai rahtia 701 kg:n painosta. Leveiden takaovien ja sivuliukuovien ansiosta lastaaminen käy nopeasti ja helposti. Etumatkustajan istuin voidaan taittaa alas pöydäksi, ja ohjaamossa on runsaasti käytännöllisiä säilytyslokeroita kuljettajan käden ulottuvilla.

Uudistetulla 40 kWh:n akulla varustetun e-NV200:n toimitukset suomalaisille asiakkaille alkavat alkukesästä. Pakettiautoversion hinnat alkavat reilusta 40 000 eurosta.