Nokian Renkaat: Maailman ensimmäinen tuplanastarengas tuo äärimmäistä talvipitoa

Nokian Renkaat tuo alkavaan talvirengassesonkiin huikeat lähes 200 uutta tuotetta. Johtotähtenä loistaa Hakkapeliitta-tuoteperheen uusin ja edistyksellisin nastarengas, Nokian Hakkapeliitta 9. Uutuusrenkaassa turvallisuus ja ajomukavuus on viety äärimmäisen korkealle.

Nokian Hakkapeliitta 9 on Nokian Renkaiden teknologisesti edistyksellisin talvirengas. Sen suorituskyky perustuu innovatiiviseen funktionaaliseen nastakonseptiin, joka antaa talven tuiskussa matkaavalle erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaista sivuttaispitoa.

Parasta mahdollista talviturvallisuutta tarjoavassa renkaassa käytetään kahta erityyppistä ja eri tavoin toimivaa nastaa – ensimmäisenä maailmassa. Ulkoreunoilla olevat nastat on suunniteltu pitämään auto tiukasti tiellä liukkaissa kaarteissa ja kaistanvaihdoissa, keskialueen nastat maksimoivat pidon jarrutuksessa ja kiihdytyksessä.

Mullistavan tuplanastateknologian lisäksi Nokian Hakkapeliitta 9 sisältää tukun muita innovaatioita, joiden takia se käyttäytyy tasapainoisesti ja loogisesti – myös ääritilanteissa. Renkaassa käytetään tiekosketusta vaimentavia Eco Stud -nastatyynyjä, jotka yhdessä erikoismuotoiltujen nastojen kanssa tekevät ohjaustuntumasta miellyttävän vakaan ja pitävät äänitason maltillisena.

Autoilija kiittää myös alhaisempaa vierintävastusta, joka näkyy suoraan pienempänä polttoaineenkulutuksena ja rahallisena säästönä ympäristöhyötyjä unohtamatta.

Ympäristö on huomioitu myös renkaan pintasekoituksessa, joka sisältää aiempaa ekologisempia ja kestävämpiä materiaaleja. Uudentyyppinen kumisekoitus ja renkaan pintakuviointi parantavat tiekosketusta ja tekevät ajosta mukavan jämäkkää kelillä kuin kelillä.

Nokian Hakkapeliitta 9.

Nokian Hakkapeliitta 9 -renkaaseen saa tutun Hakka-turvan, joka auttaa autoilijaa mahdollisissa rengasrikoissa. Turva on ilmainen ja aktivoitavissa heti rengasoston jälkeen. Kätevä ominaisuus on myös renkaassa oleva urasyvyysmittari, joka kertoo renkaan kulumisesta. Kun renkaan sivussa oleva lumikidetunnus on kulunut pois, urasyvyyttä on jäljellä enää neljä millimetriä ja rengas on aika vaihtaa uuteen.

Nokian Hakkapeliitta 9 -valikoima kattaa yli 50 tuotetta 14-tuumaisesta aina 20 tuuman vannekokoon saakka. Valikoimasta löytyy myös katumaastureihin suunniteltu ja tasapainoista pitoa tarjoava Nokian Hakkapeliitta 9 SUV. Renkaan sivupinnat on vahvistettu luotiliiveistäkin tutulla Aramid-kuidulla, joka antaa tälle SUV-renkaalle maksimaalisen kestävyyden vaativassa käytössä.

Nastatonta vaihtoehtoa hakeva nauttii Nokain Hakkapeliitta R2 -kitkarenkaasta, jossa yhdistyvät ylivoimainen ajomukavuus, äärimmäisen alhainen vierintävastus sekä hyvä pito lumella ja jäällä. Ensiluokkainen jääpito on saatu aikaan lisäämällä kumisekoitukseen pieniä, timantinkovia pitopartikkeleita, jotka tarrautuvat tiukasti jäähän.

Moninkertainen testivoittaja, Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas sopii kuljettajalle, joka hakee luotettavaa kestävyyttä ja turvallisuutta. Renkaassa on totuttua enemmän nastoja, jotka on sijoiteltu kulutuspinnalle tarkasti ja tietokoneoptimoidusti. Nastat pureutuvat terävästi jäähän ja pito on huippuluokkaa.

Hakkapeliitta-tuoteperhettä täydentävät uudet nastalliset Nokian Nordman 7 ja Nokian Nordman 7 SUV -talvirenkaat. Ne on suunniteltu kuluttajalle, joka etsii hinta-laatusuhteeltaan vaihtoehtoa premium-renkaille. Nokian Hakkapeliitta ja Nokian Nordman -renkaat ovat saatavilla talvirenkaiden päämarkkinoilla Pohjoismaissa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa kattavan myyntiverkoston kautta.