Ole tilanteen herra: CT5 Time To Go -laturi

Auton ylläpitohuollolle sopivan ajan löytäminen voi osoittautua hankalaksi, varsinkin jos ei tiedä kuinka paljon aikaa siihen tulee kulumaan. Aikaisemmin tämä on pätenyt myös akun lataamiseen, mutta se tulee nyt muuttumaan kiitos CTEKin, joka esittelee CT5 TIME TO GO -laturin. Helppokäyttöinen 12V 5A -akkulaturi arvioi tarkan jäljellä olevan latausajan ja antaa käyttäjälle avaimet hallita arjen aikatauluja.

CT5 TIME TO GO on markkinoiden ainoa laturi, joka pystyy ilmoittamaan koska ladattava akku on käyttövalmis. LED-valojen sarja ilmaisee miten kauan kestää, kunnes akku on käyttövalmiiksi ladattu. Laitteessa on myös merkkivalot, joiden avulla voi nähdä, milloin on mahdollista yrittää (TRY) käynnistää auto ja milloin akku on käyttövalmis (GO).

Tämä tieto on vain käyttäjän omaa mielenrauhaa varten: CT5 TIME TO GO voidaan jättää täysin turvallisesti kytketyksi jatkuvasti ja ympärivuotisesti.

Ruotsissa kehitetty, teknisesti edistyksellinen CT5 TIME TO GO varmistaa 12 voltin ajoneuvoakkujen maksimaalisen käyttöiän ja suorituskyvyn. Sen avulla pystyt varmistamaan akun jatkuvan ympärivuotisen huippukunnon ja Recond-toiminnolla jopa elvyttämään syväpurkautumaan päässeet akut.

Sillä onnistuu helposti myös Start-Stop ajoneuvoissa käytettävien AGM-akkujen lataus käyttämällä AGM-latausasetusta. CT5 TIME TO GO on helppokäyttöinen ja täysin automaattinen – se valvoo akun tilaa ja toteuttaa akkukohtaisesti tarvittavat toimenpiteet.

“Olemme erittäin innoissamme tuoneet tämän tuotteen markkinoille! CT5 TIME TO GO on markkinoiden ensimmäinen laturi, joka kertoo käyttäjälleen kuinka kauan kestää kunnes akku on valmiiksi ladattu ja käyttövalmis. Se heijastaa nykypäivän kuluttajan vaatimuksia kotitaloudessa käytettävistä laitteista ja varusteista, jotka helpottavat arjen aikatauluttamista. Olemme nähneet saman ilmiön esimerkiksi tiskikoneissa ja kuivausrummuissa, ja nyt vastaava informaatio on saatavilla myös akkulaturissa” kertoo CTEKin myyntipäällikkö Pasi Ahola.

Kuten kaikki CTEKin tuotteet, CT5 TIME TO GO -laturi on todella helppo kytkeä ja käyttää, se on kipinäsuojattu ja siinä on täysi suojaus kytkennän vääränapaisuutta vastaan.

Erityisen tarkka jännitteenhallinta, sekä tasainen virransyöttö suojaavat herkkää ajoneuvoelektroniikkaa, jonka ansiosta akkua ei tarvitse irrottaa ajoneuvosta latauksen aikana. CT5 TIME TO GO voi olla kiinni akussa tarvittaessa pysyvästi, eikä yli- tai alilatauksesta ole vaaraa.

CT5 TIME TO GO -akkulaturissa on viiden vuoden takuu. Laturiin on saatavilla myös laaja kirjo erilaisia lisävarusteita, jotka lisäävät laitteen käyttömukavuutta ja monipuolisia kytkentämahdollisuuksia. Suositushinta: 89,90 € (sis. alv).