Oletko haikaillut vanhan ajan palvelutankkausta? Nyt se on palannut!

Energiayhtiö St1 on tuonut ainutlaatuisen palvelutankkauskonseptin vahvistuneeseen keltaiseen jakeluasemaverkostoonsa. Ensimmäiset koulutetut palvelumestarit aloittivat asiakkaiden henkilökohtaisen palvelun 16:lla pääkaupunkiseudun Shell-asemalla maanantaina. Palvelu laajenee maanlaajuiseksi vielä tänä vuonna.

St1 on kehittänyt yhteistyössä kauppiaidensa kanssa henkilökohtaisen palvelun, joka tukeutuu yhtiön perinteisiin, eri maiden mittarikenttäpalvelun parhaisiin paloihin ja ennen kaikkea autoilijoiden toiveisiin ja tarpeisiin. St1 tuo palvelutankkauksen tänä vuonna neljässä erässä lähes 60 Shell-asemalle, joiden kauppiaat palkkaavat kaikkiaan noin 120 uutta palvelumestaria.

Koulutetut palvelumestarit tarkistavat ja täyttävät palvelutankkauksen yhteydessä asiakkaan jokapäiväisen autoilun sujumiseen liittyvät tarpeet, kuten esimerkiksi pesunesteet ja öljyt. Tyytyväinen asiakas voi halutessaan maksaa yhden euron saamastaan palvelusta.

– St1:llä on alan kehityksen myötä laajin automaattiasemien verkosto Pohjoismaissa. Automaattiasemien suuri määrä ei kuitenkaan vähennä erilaisten autoiluun liittyvien palvelujen tarvetta. Asiakaskokemuksessa henkilökohtaisen palvelun laatu on korostunut entisestään ja siihen tarpeeseen vastaamme uudella palvelutankkauskonseptilla”, toteaa myyntijohtaja Mikko Reinekari St1 Oy:stä.

– Palvelutankkaus on vahva asiakaslähtöinen kilpailuetu ja odotammekin, että yhä useampi autoilija valitsee jatkossa palveluaseman, Reinekari jatkaa.

Shell-kauppias Henri Leinonen uskoo vahvasti palvelutankkaukseen ja hän on palkannut 18 uutta palvelumestaria. – Yhdeksästä asemastani viisi on mukana jo ensimmäisessä aallossa ja loput neljä saavat koulutetut palvelumestarit lokakuussa. Haluamme erottautua kilpailijoista ja tarjota kasvavalle asiakaskunnallemme entistä parempaa palvelua, Leinonen toteaa.

St1-ketjunkin asiakkaat pääsevät nauttimaan uudenlaisesta palvelusta, sillä tämän vuoden lopussa St1-korteilla voi maksaa myös kaikilla Shell-ketjun asemilla. Ensi kesänä molempien keltaisten ketjujen kortit käyvät täysin ristiin, eli niillä voi tankata kaikilla yhtiön asemilla Suomessa. St1- ja Shell verkostojen tankkauspaikkojen määrä on Suomessa yhteensä lähes 600.

Ensimmäiset Shell Palvelutankkaus -asemat 19.9.2011:

Espoo: Haukilahti, Suomenoja, Vallikallio

Helsinki: Etelä-Haaga, Herttoniemi, Itäkeskus, Konala, Kruununhaka, Käpylä, Lauttasaari, Myllypuro, Pukinmäki, Tullinpuomi

Vantaa: Ala-Tikkurila, Mikkola, Ruskeasanta