Pian kuusi katseenvangitsijaa lähtee Utahin autiomaahan

Chrysler järjestää pääsiäisenä Moabin autiomaassa, Utahin osavaltiossa, USA:ssa Jeep-safarin, jossa esitellään kuusi uutta ja huikean näköistä, täysin tuotantovalmista konseptiautoa. Niistä jokainen tekee erityisen vaikutuksen.

Chrysler järjestää pääsiäisenä Moabin autiomaassa, Utahin osavaltiossa, USA:ssa Jeep-safarin, jossa esitellään kuusi uutta ja huikean näköistä, täysin tuotantovalmista konseptiautoa.

Niistä jokainen tekee erityisen vaikutuksen. Tässä niistä viisi.

Otsikkokuvassa esiintyvä SUV-konseptiauto Jeep Trailhawk perustuu Grand Cherokeehen. Stone White -värisessä Trailhawkissa on esikuvaansa nähden erilainen  keulailme, jossa korostuvat punaiset ja mustat värielementit.

Trailhawkin 18-tuumaiset vanteet soveltuvat Off-Road -käytön ohella oivallisesti myös katukäyttöön.

Seuraavana konseptiautona on Jeep Mighty FC, joka ei oletuksista huolimatta perustu Mercedes-Benz Unimogiin. Paremminkin voisi sanoa, että UAZ-452D pick-up, jonka tuotanto alkoi vuonna 1965, samana vuonna kuin FC:n tuotanto päättyi, on matkittu alkuperäisestä Jeep FC:stä.

Maavaraa uudessa FC:ssä on todella riittämiin. Hauskan näköinen laite näyttää 40-tuumaisinen pyörineen aivan sotilasajoneuvolta.

 

 

 

Auto Bild