Poliisin erikoisjoukkojen superajokit puhuvat

Tekniikkalaatikkoa on turha toivoa, sillä jokainen varmaan tajuaa, ettei näiden ajokkien yksityiskohdista ole syytä lörpötellä lehdistössä. Ne on tarkoitettu tositoimiin terroristeja, muita rikollisia ja häiriintyneitä kaappareita vastaan.

Espanjan poliisin erikoisjoukot käyttävät URO-merkkistä, Hummer-sotilasversioon pohjautuvaa erikoisajokkia.

Nelivetoinen, tehokas apuväline Ford F-550 Super Duty on käytössä Yhdysvalloissa ja Saksassa poliisin erikoisjoukkojen käytössä. Tekniikkalaatikkoa on turha toivoa, sillä jokainen varmaan tajuaa, ettei näiden ajokkien yksityiskohdista ole syytä lörpötellä lehdistössä.

Ne on tarkoitettu tositoimiin terroristeja, muita rikollisia ja häiriintyneitä kaappareita vastaan.

Ne ovat useissa maissa poliisin eliittiyksiköiden käytössä ja niiden kirjo on erittäin laaja. Siksi niitä on monenlaisiin erikoistarkoituksiin, vähän niin kuin erilaisia maastojalkineita on nappulapohjaisia ja vahvistettuja. Tosin kengät eivät oikein kestä miinoja.

Myös Saksan poliisin erikoisjoukot (Sondereinsatzkommando) on ottanut käyttöön tehokkaita, nelivetoisia Ford F-550 Super Duty -pohjaisia erikoisautoja.

Voimme kertoa niiden olevan isoja, näyttäviä, kauniita, rumia, mustia ja raskaasti panssaroituja – ja soveltuvan annettuihin tehtäviin kuin nakutettu.

Nämä ajokit on tarkoitettu todella kovaan poliisikäyttöön – tilanteisiin, joissa otetaan paha pois.

 

Auto Bild

http://www.youtube.com/watch?v=hr5nycrQpw0