Rata-autohenkinen rannekello 24 h näytöllä on päivän hitti

Millainen on rannekellomallisto, joka kunnioittaa Nürburgringin kuuluisan Nordschleifen, maailman vaativimman kilparadan 85-vuotisjuhlaa? Näyttävä, mutta vaatii hermoja.

Millainen on rannekellomallisto, joka kunnioittaa Nürburgringin kuuluisan Nordschleifen, maailman vaativimman kilparadan 85-vuotisjuhlaa? Se on näyttävä, mutta vaatii käyttäjältään pientä harjaantumista.

Legendaarinen Nordschleifen kilparata avattiin 18. kesäkuuta 1927. Tuolloin sen nimenä oli virallisesti “Vuoristo, autokilpailu- ja testirata.”

Uudet Nordschleife® 1927 24 H -rannekellot ovat klassisen näköisiä kilparatakelloja, mutta niiden tärkein ominaisuus laadukkuuden ohella on 24 tunnin näyttö.

Niissä on todella jotakin, josta keskustella kahvipöydässä. Ne myös soveltuvat Nürburgringin 24 tunnin kestävyysajojen seuraamiseen.

Kun siis minuuttiosoitin vastaa tavallista 12 tunnin näytöllä toimivaa rannekelloa, 24 tunnin näytöllä tuntiosoitin vaikuttaa näyttävän, mihin milloinkin.

Sveitsiläisvalmisteinen koneisto on kestävän 35 mm tai 43 mm teräskotelon sisällä, ja päällä on mineraalilasi.

Nordschleife® 1927 24 tunnin rannekelloja ei saa kaupoista, vaan ainoastaan nettiosoitteesta www.nordschleife.us . Hinnat ovat 85 e ja 109 e.

 

Teksti: J. Peltonen