Retro Trucks: Rekkakukossa 6.5.2017

Toukokuun ensimmäisenä lauantaina järjestettävässä Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtumassa päästään aikamatkalle entisaikojen kuljetusmaailmaan. Hollolan Kukonkoivussa sijaitseva Rekkakukko täyttyy keväisenä lauantaina raskaan sarjan museokuormureista, muistoja herättävistä nostalgiarekoista sekä taidokkaasti rakennetuista pienoismalleista. Alan harrastajat tekevät mainioita löytöjä raskaan kaluston materiaaliin keskittyvältä rompetorilta.

Tähän vapaamuotoiseen ja tunnelmaltaan välittömään tapahtumaan ovat tervetulleita niin huolella entistetyt museoajoneuvot kuin edelleen työkäytössä olevat kuorma-autot merkistä, koosta, kunnosta tai valmistusmaasta riippumatta.
Entisaikojen loistoon kiillotettujen silmäterien ohella paikalle on suotavaa saapua myös vahaamattomalla ajokilla – sellaisella huomisen museoautolla. Tapahtumassa annetaan tilaa ajoneuvoille, joilla on ympärillään jo useampia vuosirenkaita - lähtökohtaisesti toivotaan vähintään 15 vuoden ikää.

Mutkattomien järjestelyjen takaamiseksi toivomme retrorekoilta ja rompetorimyyjiltä ennakkoilmoittautumista joko sähköpostitse, puhelimitse tai tapahtuman facebook-sivuston kautta. Rekkamies.com-verkkokauppa tarjoaa tänä vuonna kaikille autonsa tapahtumaan ennakkoon ilmoittaneille pehmeän lahjan, joten ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa ilmoittaa myös kuljettajan koko!

Vuonna 2017 tapahtumassa nähdään retrorekkoja myös pienemmässä koossa, sillä alan aktiiviset pienoismalliharrastajat haluavat tuoda taideteoksensa suuren yleisön nähtäville. Tuo sinäkin oma pienoismallisi muiden ihailtavaksi!

Vieraiden parissa leppoisaa mainetta nauttivalla Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtumalla halutaan luoda puitteet yhdessäololle ja jutustelulle - unohtamatta näitä entisaikojen kuljettimia. Rompetorilla tehdään edellisvuosien tapaan kauppaa yksinomaan raskaan kaluston osista ja raskaaseen kalustoon liittyvästä materiaalista.

Alueella sijaitseva kahvila ammattilaisineen pitää huolen, että nälkä ja jano pysyvät loitolla tapahtumasta ja sen vieraista.

Vapaaehtoisvoimin järjestettävään tapahtumaan on vapaa pääsy ja alueella on myös erittäin runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja vieraille.

Lauantaina 6.5.2017 kello 09.00 – 15.00 välisenä aikana avoinna oleva tapahtuma järjestetään Hollolan Kukonkoivussa sijaitsevassa Rekkakukossa, osoitteessa Kukonkuja 1, 15880 Hollola.

Lisätietoja löydät tapahtuman sähköisistä tiedotuskanavista:

www.rekkakukko.fi