Seat: Auto 2016 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa

Auto 2016 -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tuleva viikonloppuna 18.–20.11.2016. Seat on mukana näytteilleasettajana ja osaston päätähti on uusi Seat Ateca.

Autonäyttelyssä Seatin osastonumero on 6c61 ja osastolla ovat nähtävissä seuraavat mallit: 

Ateca 1,4 TSI ACT 150 hv 4Drive Xcellence
Ateca 1,6 TDI 115 hv Style

Ateca 2,0 TDI 190 hv 4Drive Xcellence, DSG-automaatti.

Auto 2016 -tapahtumassa on myös mahdollista koeajaa autoja. Seatin koeajettavat autot ovat: 

Ateca 1.0 TSI 115 hv Style

Ateca 1.4 TSI ACT 150 hv Style (DSG-automaattivaihteisto)
Ateca 2.0 TDI 190 hv 4Drive Xcellence (DSG-automaattivaihteisto).

Uusi SEAT Ateca on yksi kuudesta finalistista Vuoden Auto Suomessa 2017 -kilpailussa. Arvonimestä kilpailevat edellisen vuoden marraskuun alun ja kuluvan vuoden lokakuun lopun välisenä aikana myyntiin tulleet uutuusmallit. Voittaja valitaan Auto- ja liikennetoimittajat ry:n tuomariston äänestyksellä. Tärkeimpänä kriteerinä äänestyksessä on, että autossa on vastinetta rahalle.

Vuoden Auto Suomessa 2017 julkistetaan Autotuojat ry:n järjestämän Auto 2016 -tapahtuman yhteydessä perjantaina 18.11. kello 19.30 alkaen. Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä MTV Katsomossa.

Uusi SEAT Ateca on viiden finalistin joukossa ja ehdolla Euroopan AUTOBEST 2017 -palkinnon saajaksi. Sarjassa kilpaillaan Euroopan markkinoilla myynnissä olevan parhaan ostettavan auton tittelistä. Auton täytyy edustaa parasta valintaa, ostokriteereillä mitattuna, suurimmalle osalle Euroopassa olevista asiakkaista. Valinnan tärkeimpinä perusteina pidetään hintaa, monikäyttöisyyttä sekä huoltoverkostoa ja varaosajakelua.

Euroopan AUTOBEST 2017 -palkinnon valitsee 31 auto- ja liikennetoimittajan raati, jossa on edustajia 31 eri maasta. AUTOBEST-tuomaristo on suurin itsenäinen autoalan tuomaristo maailmassa eri maiden edustajien lukumäärällä mitattuna. Euroopan AUTOBEST 2017 -palkinnon voittaja paljastetaan joulukuun 15. päivä.

Auto 2016 -tapahtuman koeajot

Koeajot kestävät 20 minuuttia ja ne ajetaan aina sovittua reittiä pitkin. Koeajon voi varata etukäteen varausjärjestelmästä. Etukäteisvarauksen voi tehdä klo 10.20–11.45 välisenä aikana tarjolla olevista koeajoajoista. Koeajon voi varata myös SEATin osastolta. Koeajon voi varata paikanpäällä klo 10.00–19.00 välisenä aikana tarjolla olevista koeajoajoista.

Koeajot vaativat aina rekisteröitymisen, ja sen voi tehdä joko etukäteen tai paikanpäällä SEAT-osastolla. Ohessa rekisteröitymislinkki: https://koeajot.slsystems.fi/. Jokainen saa koeajajanumeron, ota se ja ajokortti mukaan tapahtumaan. Mikäli teet varauksen etukäteen, valitse varausjärjestelmästä sinulle sopiva koeajoaika ja SEAT-malli. Saat vahvistuksen koeajovarauksesta.

HUOM! Ota vahvistus ja ajokortti mukaan tapahtumaan. Varauksen voi tehdä etukäteen perjantaille 18.11. Lauantaille ja sunnuntaille voit tehdä varauksen vasta edellisenä päivänä.

Koeajoaikoja voi varata viisi per päivä. Koeajopisteellä, halli 7, tulee olla viimeistään 10 minuuttia ennen koeajon alkua. Varauksen aika on se, jolloin koeajo alkaa ja startataan. Mukaan koeajolle tulee aina SEATin edustaja, jolta saat tietoa auton ominaisuuksista.