Škoda Karoqista nelivetoinen Scout-uutuusmalli

Škoda esittelee lokakuussa Pariisin autonäyttelyssä Karoq-perheeseen Scout-mallin. Uutuusmalli on tšekkivalmistajan muiden Scout-mallien tapaan nelivetoinen ja vahvasti offroad-henkinen.

Škoda Karoq Scout
Kromatut ja hopeanväriset korielementit, pyöränaukkojen näyttävät reunakaaret ja antrasiitinväriset, kiillotetut 18-tuumaiset Braga-kevytmetallivanteet leimaavat Karoq Scoutin ulkonäköä.

Octavia Scout- ja Kodiaq Scout -mallien tapaan myös uusin Karoq Scout on vakiona nelivetoinen. Myös ulkonäön vahva ilme kertoo auton maastoajokyvyistä.

Uutuuteen on tarjolla kolme moottorivaihtoehtoa. 150-hevosvoimaisen 1.5 TSI -bensiinimoottorin ja 7-vaihteisen DSG-vaihteiston yhdistelmän ohella saatavissa on kaksi dieselmoottoria. 2.0 TDI:n (150 hv) yhteydessä on 6-portainen manuaalivaihteisto tai 7-vaihteinen DSG-vaihteisto. Voimakkaimman Karoq Scoutin 2.0 TDI -dieselmoottorin teho on 190 hevosvoimaa, ja tämän moottorin yhteydessä on aina 7-vaihteinen DSG-automaatti.

Offroad-luonnetta korostavia yksityiskohtia

Kromatut ja hopeanväriset korielementit, pyöränaukkojen näyttävät reunakaaret ja antrasiitinväriset, kiillotetut 18-tuumaiset Braga-kevytmetallivanteet leimaavat Karoq Scoutin sporttisen jykevää ulkonäköä. Tarjolla ovat myös antrasiitinväriset 19-tuumaiset Crater-kevytmetallivanteet. Tummennetut lasit ja etulokasuojien Scout-logot kruunaavat voimakkaan ilmeen.

Sisätiloissa huomio kiinnittyy uuteen istuinverhoiluun, jossa on mustaruskeat kontrastisaumat. Kaikkia istuimia koristavat Scout-tekstilogot. Monitoiminäppäimellinen nahkaverhoiltu ohjauspyörä, jaloteräksiset poljinlevyt ja tunnelmavalaistuksen sisältävä led-valopaketti viimeistelevät kattavan vakiovarustuksen.

Karoq Scout -malliin saatavana oleva digitaalinen virtuaalimittaristo voidaan yksilöllisesti mukauttaa omien mieltymysten mukaiseksi.

Ajoasetuksen valinnan vaihtoehdoissa on maastoajoasetus, mikä tekee Karoq Scoutista erittäin kykenevän myös haastavammillakin teillä. SmartLink+teknologia mahdollistaa älypuhelimen ja auton tietoviihdejärjestelmän edistyneen yhteistyön.

Škoda Karoq Scout
Monitoiminäppäimellinen nahkaverhoiltu ohjauspyörä, jaloteräksiset poljinlevyt ja tunnelmavalaistuksen sisältävä led-valopaketti kuuluvat Scoutin vakiovarusteluun.