St1 julkaisi karttasivuston kotimaassa autoileville

Kotimaanmatkailuun kannustava St1 on julkaissut internetissä Suomen matkailukarttasivuston, johon on koottu satoja nähtävyyksiä eri puolilta maata. St1 kutsuu ihmiset lisäämään uudet löytönsä ja vanhat suosikkinsa koko Suomen aarrekarttaan.

Osoitteesta www.kokosuomenaarrekartta.fi löytyy erilaisia mielenkiintoisia matkailukohteita, jotka on kohdegalleriassa jaoteltu viiteen kategoriaan: elämyskohteet, koko perheen kohteet, luontopaikat, historialliset nähtävyydet sekä taide- ja kulttuurikohteet. Lisäksi kartasta löytyy hauskoja selfien-ottopaikkoja.

Interaktiivinen kartta auttaa lomasuunnitelmien tekemisessä: siihen voi syöttää haluamansa reitin ja tutkia matkailuaarteita sen varrelta. Sivustolla voi myös ehdottaa lisättäväksi omia suosikkikohteitaan aarrekarttaan.

Keväällä 2017 St1 julkisti 101 teesiä, joiden kautta yritys kertoo oman näkemyksensä siitä, millaisilla keinoilla puhdasta, uusiutuvaa energiantuotantoa voidaan lisätä. Teesi numero 80: ”Energiankulutuksen näkökulmasta kotimaan matkailu on hyvä vaihtoehto kaukokohteille” on toiminut pohjana ja inspiraationa matkailukarttasivuston kehittämiselle.