Sveitsissä nähdään VW up! -facelift sekä BUDD-e -konseptiauto

Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä esitellään Volkswagenin kaksi uutuutta: uudistettu up!-kaupunkiauto sekä uusi konseptiauto, kompaktiluokan edullinen SUV, jonka esikuva esiteltiin hiljattain Auto Bild Suomen paperilehdessä.

VW up! kokee faceliftin.
Tämän näköinen on uudistetun VW Up!:in kojelauta.

Uuden VW up! -mallin voi nyt valita tehokkaalla bensiinimoottorilla (nyt saatavilla myös 66 kW/90 hv*), suorituskykyisellä maakaasulla tai innovatiivisella sähkömoottorilla.

Kolmen varustelutason lisäksi Genevessä esitellään up!:in cross-versio sekä tilava 2-paikkainen load up!.

Uudet ulkovärit, istuinverhoilut, uudet kojelaudan värit ja kuviointimahdollisuudet tuovat uudenlaista yksilöllisyyttä up!-mallistoon.

Toisena uutuutena tulevat älypuhelinominaisuudet, jotka antavat mahdollisuuden käyttää navigointia, musiikkia ja auton tietoja Volkswagen app:n kautta. Lisäksi Volkswagen tuo markkinoille "up! beatsin", jossa äänestoistosta vastaa BeatsAudion 300-wattinen vahvistin kaiuttimineen ja subwoofereineen.

BUDD-e konseptiautollaan (lausutaan Buddy) Volkswagen antaa esimakua täysin uudesta mallisarjasta ja samalla tulevaisuuden tuotantoautosta.

Toinen Genevessä esiteltävä uutuus on elämäntapaa ilmentävä konseptiauto, joka voidaan nähdä alkuna laajentuvalle SUV-tarjonnalle. Konseptiautollaan Volkswagen antaa esimakua täysin uudesta mallisarjasta ja samalla tulevaisuuden tuotantoautosta.

Sen toimintakonsepti pitää sisällään vain muutaman katkaisimen, ja luo näin sillan Las Vegasin CES:ssä esiteltyyn BUDD-e-malliin