Sylvester Stallonen Porsche Panamera 4S myynnissä eBaylla!

Kiinnostaisiko ainutlaatuinen Porsche Panamera 4S? Sellainen, jonka edellinen omistaja on herra nimeltä Sylvester Stallone? Nyt sinullakin on mahdollisuus hankkiutua auton omistajaksi eBaylla. Stallone ehti ajaa matkamittariin 5744 mailia, ennen kuin päätti, ettei enää jaksa ajella neliovisella.

Kiinnostaisiko ainutlaatuinen Porsche Panamera 4S? Sellainen, jonka edellinen omistaja on herra nimeltä Sylvester Stallone? Nyt sinullakin on mahdollisuus hankkiutua auton omistajaksi eBaylla. Tähti itse ehti ajaa matkamittariin 5744 mailia, ennen kuin päätti, ettei enää jaksa ajella neliovisella.

Tarjousmäärä on tällä hetkellä 90 000 taalaa, ja tarjoajia yhteensä vain viisi. Piilossa pidettävää reservihintaa ei ollut vielä tavoitettu.

eBaylla saattaa tosin ilmaantua lopputarjouksia satamalla ihan viimeisten kymmenen sekunnin aikana, joten voittajasta ei aina voi etukäteen olla satavarma.

Yhdellä omistajalla olleen, kolaroimattoman 400 hv Panameran varustuksen kuuluvat esimerkiksi Bose-hifilaitteisto, 20-tuumaiset RS Spyder -erikoisvanteet.  Yksilöä myy Beverly Hills Porsches, Beverly Hills, Kalifornia. Huutoaikaa oli hiljattain jäljellä vielä reilut neljä vuorokautta.

Yksilöä voi käydä katsomassa sivulla:

http://stores.ebay.com/Beverly-Hills-Porsches?_trksid=p4340.l2563

Katso myös Panamera-video:

 

http://www.youtube.com/watch?v=2kidknyt-s4

 

Teksti: J. Peltonen