Tämä on taatusti maailman huvittavin pikkuauto

Pystyyn avautuvin ovin toteutettu Zagato Volpe -sähköauto on niin kompakti, että se näyttää miltei puolikkaalta Smartilta. Kun pieni kaupunkiauto tulee vuonna 2013 markkinoille, se tulee olemaan todennäköisesti maailman pienin lajissaan, tai ainakin aivan pienimpiä. Katso myös superhuvitava video Volpesta liikenteessä!

Zagato Volpe -sähköauto on niin kompakti, että se näyttää miltei puolikkaalta Smartilta. Kun pieni kaupunkiauto tulee vuonna 2013 markkinoille, se tulee olemaan todennäköisesti maailman pienin lajissaan, tai ainakin aivan pienimpiä.

Milanolaisen Zagaton pajan kaksipaikkainen sähköauto on vain 2,20 metrin pituinen, tasan metrin levyinen ja painaa kevyimmillään 350 kiloa. Sen pystyyn nousevat ovet ovat kätevät ahtaalla pysäköintipaikalla, mutta kokeilematta on vaikea sanoa, kuinka helppo ne on vastaavasti avata ja sulkea.

Zagato Volpen vaatimatonta 70 km toimintamatkaa voi kasvattaa maakaasukäyttöisen latausgeneraattorin avulla, jolloin toimintamatkaa voi lisätä jopa 300 kilometriin.

Volpe on Saksassakin 7 000 euron hintaisena todella kallis, maksaahan se "oikean" auton verran.

Katso myös äärimmäisen huvittava video Volpesta liikenteessä Italiassa.

 

Auto Bild

http://www.youtube.com/watch?v=1hXKFmPuVqA