Tämä voisi tulla Peugeot 4008 -crossoverin haastajaksi – talon sisältä

Pekingin autonäyttelyssä 25.4.–2.5. esitellään Peugeotin osastolla uusi, kompakti konseptiauto nimeltä Urban Crossover Concept. Kuten nimikin paljastaa, malli on tarkoitettu suurkaupunkien vilinään.

Pekingin autonäyttelyssä 25.4.–2.5. esitellään Peugeotin osastolla uusi, kompakti konseptiauto nimeltä Urban Crossover Concept. Kuten nimikin paljastaa, malli  on tarkoitettu suurkaupunkien vilinään.

Malli muistuttaa ulkomitoiltaan niin paljon maaliskuussa 2012 Genèven autonäyttelyssä esiteltyä Peugeot 4008 -crossoveria, että voi kysyä, olisiko uutuuden jossain vaiheessa tarkoitus haastaa se, ehkä jonkinlaisin teknisin erityisvahvuuksin?

Toisaalta on muistettava, että kyseessä on konseptiauto, joka ei välttämättä tule koskaan tuotantoon. Siltikin, nykyään yllättävän moni konseptiauto päätyy ennemmin tai myöhemmin sarjatuotantoon.

Tästä yhtenä esimerkkinä Citroën DS5, joka on saanut selviä, suoria design-viitteitä vuonna 2005 esitellystä konseptiautosta C-SportLounge.

Kompakteista ulkomitoista (pituus 4,14 m ja leveys 1,74 m) huolimatta Peugeot Urban Crossover tarjoaa riittävästi sisätilaa, ja koska istumakorkeus on huomattava, on näkyvyys ulos sen ansiosta mainio.

 

Auto Bild