Tampereella, Turussa ja Helsingissä koeajettavana sata prätkää!

Tällä viikolla 6.–8.6. järjestettävät suuret moottoripyörien koeajopäivät tarjoavat laajan kattauksen suurimpien moottoripyörämerkkien uutuusmalleja. Koeajossa on yli sata moottoripyörää 16 merkiltä.

Prätkäkoeajot
Koeajokiertue on ainutlaatuinen, sillä mukana on erittäin kattava otos tämän vuoden uutuusmoottoripyöriä.

Suuri moottoripyörien koeajokiertue starttaa Tampereelta keskiviikkona 6.6. Turku on ohjelmapaikkakuntana torstaina 7.6. Perjantaina 8.6., kun on valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä, koeajot tapahtuvat Helsingissä.

Viime vuonna toista kertaa Helsingissä järjestetyssä koeajopäivässä ajettiin 1 400 koeajoa. Tänä vuonna koeajopäivissä on mukana 16 merkiltä yhteensä sata moottoripyörää.

Helsingin Messukeskus järjestää koeajopäivät Teknisen Kaupan Liiton toimeksiannosta. Tapahtumat järjestetään kello 12–18 kyseisten kaupunkien messukeskusten pysäköintialueilla. Koeajot suuntaavat liikenteeseen, joten kyseisten messukeskusten lähistöllä on odotettavissa paljon prätkäliikennettä.

Koeajokiertue on ainutlaatuinen, sillä mitään tällaista ei ole aikaisemmin järjestetty. Mukana on erittäin kattava otos tämän vuoden uutuusmoottoripyöriä, joita pääsee koeajamaan ja vertailemaan. Koeajojen lisäksi tapahtumissa kohdataan toisia motoristeja ja viihdytään saman henkisessä porukassa.

Koeajopäivät on suuri panostus moottoripyörämaahantuojilta. Mukana koeajopäivässä ovat Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero.

Kuumia uutuuksia!

Koeajossa on vain uusia moottoripyöriä. Mukana ovat muun muassa Aprilia RSV4, BMW G310 GS, BMW R nineT Urban GS, Ducati Panigale V4, Ducati Multistrada 1260S, Harley-Davidson Fat Boy 114, Harley-Davidson Fat Bob 114, Harley-Davidson Street Glide Special, Honda CB1000R Neo Sport, Husqvarna 701 VITPILEN, Indian Dark Horse, Kawasaki Z900RS, KTM 1290 Super Adventure R, KTM 790 DUKE, Suzuki DL650X, Triumph Bonneville Speedmaster, Yamaha MT10 SP ja Yamaha Tracer 900.

Kaikki sata koeajopyörää löytyvät tapahtuman verkkosivulta www.koeajopaiva.com

Ohjeita koeajajille

Rekisteröidy koeajajaksi www.koeajopaiva.com joko etukäteen tai paikanpäällä.
Ota omat ajovarusteet mukaan tai lainaa varusteet tapahtumasta.
Ota ajokortti mukaan.
Koeajopyörät varataan paikanpäällä.
Koeajo kestää noin 20 minuuttia.

Moottoripyörällä tulevat voivat pysäköidä moottoripyöränsä veloituksetta messukeskusen pysäköintialueelle.

Helsingissä myös ilman korttia

Helsingissä on tarjolla Haagan Autokoulun järjestämää ajo-opastusta. Helsingissä voi myös ajaa suljetulla alueella ilman korttia KTM 125 DUKE- ja Suzuki GSX-S125 -kevytmoottoripyörillä. Kortittomilla alle 18-vuotiailla on oltava huoltajan kirjallinen suostumus koeajoon.

Tapahtumapaikkojen osoitteet

6.6. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20
7.6. Turun Messukeskus: Messukentänkatu 9–13
8.6. Messukeskus, Helsinki: Messuaukio 1