Tässä on maailman villein bussi! Katso video!

Jos olet suuntaamassa lomamatkalle Australiaan, kannattaa suunnata linjuriajelulle, josta huolehtii Desert Storm Adventures -nimisen yhtiön maailman suurimmaksi kehuttu nelivetoinen bussi. Paitsi, että laite näyttää hauskalta, se epäilemättä myös tuntuu sellaiselta.

Jos olet suuntaamassa lomamatkalle Australiaan, kannattaa suunnata Länsi-Australian hiekkadyyneille Lancelin-nimiselle paikkakunnalle linjuriajelulle, josta huolehtii Desert Storm Adventures -niminen yhtiö.

Se operoi maailman suurimmaksi kehuttua nelivetoista bussia. Paitsi, että laite näyttää hauskalta, se epäilemättä myös tuntuu sellaiselta. Kaikkiin retkiin sisältyy mahdollisuus lasketella dyyneillä hiekkalaudalla.

Ellet paikanna Lancelinia kartalta, niin se sijaitsee 127 km Perthistä pohjoiseen. Perth on Länsi-Australian suurin kaupunki, ja kuulemma myös aurinkoisin. Mukaan retkelle kannattaa varata rennot vaatteet, lippis ja aurinkolasit. Kengät eivät ole pakolliset, sillä alueen hiekka ei tunnu liian polttavalta. Pusakkaa tarvitaan vain harvoin keväällä, kesällä ja syksyllä.

Huomaa, että Australiassa on Suomeen nähden käänteiset vuodenajat; toisin sanoen meidän keskitalvella siellä on keskikesä.

Tarkempaa tietoa saa nettisivulta www.desertstorm.com.au

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=TDVjkIX5X4Q