Tästä automallista tulikin aivan eri tyyppinen kuin arveltiin

Renault esittelee Genèven autonäyttelyssä tyylikkään Capturin, joka kantaa samaa mallinimeä kuin vuonna 2011 esitelty lokinsiipiovinen konseptiauto. Sehän oli sekoitus coupéta, roadsteria ja katumaasturia. Tuotantomallista tulee tavallisin ovin toteutettu crossover.

Renault Capturin vuonna 2011 esitellyssä konseptimallissa oli myös massiiviset pyöräkotelot ja lokinsiipiovet, mutta nyt käytännöllisiä, jalat maassa.

Tuotanto-Captur on crossover, jossa valmistajan mukaan yhdistetään katumaasturin korkea istuma-asento, farmarin muunneltavuus ja tilat sekä kompaktisedanin ketterät ajo-ominaisuudet.

Renault Capturin pohjana on uusi Clio, ja uusi Captur on toinen pääsuunnittelija Laurens van den Ackerin piirtämä malli, jossa sulaviin linjoihin yhdistyvät iso pyöräkoko sekä normaalia korkeampi maavara.

Omintakeisuuteen pyritään esimerkiksi kaksivärimaalauksella, jossa on saatavilla useita yhdistelmiä.

Renault Captur tarjoaa reilut sisätilat ja tavaratilaa moduuliratkaisuin.  Avaimeton lukitus ja käynnistys kuuluvat kuvaan, samoin alamäkihidastin, peruutuskamera, pysäköintiavustin sekä multimediajärjestelmä sekä internet-liittymä.

Ranskalaiset eivät toistaiseksi paljasta moottoria, mutta sen hiilidioksidipäästölukemaksi mainitaan erittäin alhaisert 96 g/km.

 

Auto Bild