Tästä autosta on luvassa Hyundai i30:n kova kilpailija

Kia tempaisee uuden Cee'din voimin esimerkiksi VW Golfia, Opel Astraa ja Ford Focusia vastaan. Uusi Cee'd esitellään Genèven autonäyttelyssä ja mukana on sporttista teemaa. Tehtaan mukaan toisen sukupolven Cee'dissä on urheilucoupén muotoilua, yhdistettynä monikäyttöauton sisätiloihin.

Kia tempaisee uuden Cee'din voimin esimerkiksi VW Golfia, Opel Astraa ja Ford Focusia vastaan. Uusi Cee'd esitellään Genèven autonäyttelyssä ja mukana on sporttista teemaa.

Tehtaan mukaan toisen sukupolven Cee'dissä on urheilucoupén muotoilua, yhdistettynä monikäyttöauton sisätiloihin. Samalla jäähdytinsäleikkö noudattaa uusinta Kia-tyyliä, jota tehdas kutsuu "tiikerinkuonoksi".

Cee'dissä on LED-päiväajovalot, uudet sumuvalot sekä eri näköiset konepelti ja ulkopeilit. Sisarmalli Hyundai i30:n tavoin myös uusi Cee'd on edeltäjäänsä leveämpi ja matalampi. Akseliväli säilyy ennallaan.

Moottorivalikoimassa on aiemmin ollut maailmalla viisi bensiinimoottoria sekä neljä dieseliä. Tulevista moottoreista ei vielä ole kerrottu tarkempia tietoja.

Uusi Cee'd tulee markkinoille Saksassa kesäkuussa 2012 ja Sporty Wagon -farmarimalli seuraa syyskuussa.

 

 

Auto Bild