Tätä autoa ei myydä kenelle tahansa kiinnostuneelle

Puuma on tunnetusti iso kissapeto: nopea ja tyylikäs luonnon mestariteos. Youabian Puma on puolestaan avoauto, kylläkin nopea, mutta kaukana tyylikkäästä.

Nopea Puma on automaailman kaunotar.

Monen näyttelyvieraan kävijän mielestä Youabian Puma oli tämän vuotisen L.A. Auto Shown karmeimman näköinen luomus, mutta tämähän on makuasia.

Pumassa on laatta, jossa lukee: "Cougar. Designed by Dr. K. Youabian."

Tri Youabian on pääammatiltaan kauneuskirurgi. Joka näkee 6,15 metrin pituisen monsteriauton valokuvissa, haluaisi hänen palaavan päävirkaansa – ja potilaille lykkyä.

Youabian Puma on 2,36 metrin levyinen, joten siihen mahtuu sivusuunnassa. Autossa on suhteellisen lyhyt konepelti ja lokasuojat ovat puolinaiset siten, että 44-tuumaiset renkaat (!) ovat näyttävästi esillä.

Jäähdytinsäleikkö on varsin pienikokoinen, joten ksenon-ajovalot vaikuttavat kuin amatöörin paikoilleen liimaamilta.

Päiväajovalot on asennettu pieniin siivekkeisiin. Kyljissä on voimakkaita aaltovekkejä ja katto näyttää liian pienikokoiselta kookkaaseen Pumaan.

Kyseessä on peltikattoinen avoauto. Pakokaasut välittyvät sivuputkien kautta.

Sisällä Pumassa on neljä erillistä istuinta. Mutta vaikka pituutta on reilusti ja leveyttä samoin, tilaa on parhaimmillaan silti keskinkertaisesti.

Ohjaamon viimeistely näyttää melko muoviselta.

Koostaan ​​huolimatta Youabian Puma kiihtyy 7-litraisen V8:n voimin sataan vain kuudessa sekunnissa. Keskikulutus on vain noin 14 l/100 km.

Los Angelesin Beverly Hills'issä toimiva yhtiö ei kerro huippunopeutta, mutta auto maksaa Jenkeissä noin 1 100 000 dollaria (noin 813 000 euroa).

Puman ostaja joutuu toimittamaan yhtiölle todisteet taloudellisesta tilanteestaan. Lisäksi hän joutuu odottamaan Pumaa vähintään 18 kuukautta, mutta eikös ole niin, että hyvää ei voi odottaa liian kauan...