Tesla Model 3:n ensikoeajo, kompaktien katumaasturien vertailu… uusi Auto Bild on ilmestynyt

Auto Bild Suomen tuoreimmassa numerossa on kauan odotellun Tesla Model 3:n ensitesti, Seat Aronan ja kumppaneiden vertailu, Aston Martin Vantagen unelmakoeajo, ohjeet kiveniskemien paikkaukseen…

Kiveniskemät ovat rumia, ja ne kasvattavat ruostevahinkojen riskiä. Lue ohjeet ja vinkit kiveniskemävaurioiden omatoimiseen korjaamiseen.

Näin kesälläkin kannattaa muistaa, että tiettyihin mukavuusvarusteisiin liittyy vahinkokäytöstä johtuvia riskejä. Selvitimme myös, minkälainen auto on 10-vuotiaan BMW X5.

Auto Bild Suomi 7/2018
Auto Bild Suomi 7/2018 sisältää autoasiaa kannesta kanteen.

Ensikoeajossa on uusi Suomi-Mersu eli neljännen sukupolven A-sarja. Onko se edeltäjäänsä verrattuna niin suuri hyppäys eteenpäin, että sen kohdalla on perusteita puhua vallankumouksesta?

Sen lisäksi, että selvitimme, onko kohuttu ja himoittu Tesla Model 3 odottamisen arvoinen, teimme ensikoeajon myös uudistuneella Mini Cooper S:llä ja Škoda Vision X -konseptiautolla.

Historian havinaa edustaa reportaasi Lahden Classic Motorshow’sta.

Neljän kompaktin katumaasturin vertailussa toisistaan ottivat mittaa Opel Crossland X, Renault Captur, Kia Stonic ja Seat Arona.

Koeajettavina ovat täysin uusi Honda Civic Type R, Volkswagen Tiguan Allspace, Peugeot Traveller -pikkubussi, Jaguar E-Pace, Mazda CX-5, Kia Sorento ja Mercedes-Benz CLS.