Tori.fi autokauppa: Valikoimassa nyt myös 1800 ruotsalaista käytettyä autoa

Tori.fi:n autovalikoimaan saapui maanantaina 1800 ruotsalaista autoa. Ruotsalaisen auton etuina ovat usein talvivarustelu, minkä ohella Ruotsin kruunun kurssi on tällä hetkellä suotuisa.

Suomalaisia autoja Torissa on 70 000 kappaletta. 1800 ruotsalaista myynti-ilmoitusta tulevat valikoimaan Torin, sen ruotsalaisen sisarsivuston Blocketin ja ruotsalaisen autonvälittäjän Holmgrens Bilin yhteistyön ansiosta. Kaupanteon käytännönjärjestelyihin on saatavilla apua Torin kotimaisten kumppanien kautta. Ruotsalaiset autot saavat Tori.fi:n autokauppaan oman osionsa.

Verkkokauppapaikka Tori.fi on ottanut valikoimaansa 1800 ruotsalaista autoa. Autot saapuivat kauppaan maanantai-iltana. Tämä on ensimmäinen kerta, kun suomalaiset pääsevät ruotsalaisille automarkkinoille tässä mittakaavassa kotimaisen palvelun kautta.

– Autovalikoimamme on jo Suomen toiseksi laajin ja sitä on pyrkimys laventaa yhä ruotsalaisella yhteistyöllä, Tuomisto sanoo.

– Ruotsissa ja Suomessa myytäviksi suunnitelluissa autoissa on suunnilleen yhteneväinen talvivarustelu. Se tarkoittaa penkinlämmittimiä, lohkolämmittimen sisätilapistoketta, sivupeilien lämmityksiä, nastarenkaita tai pohjoisiin oloihin sopivia kitkarenkaita ja polttoainekäyttöistä lisälämmitintä. Myös lämmityslaite on mitoitettu pohjoisen oloihin. Lisäksi voi olla erilaisia lisälämmittimiä, kuten tuulilasinpesunesteen lämmitys, vastuksilla lämmitettävä tuulilasi tai tehdasasenteiset lisävastukset auton omaan lämmityslaitteeseen.

Lisäksi lohkolämmitin löytyy Suomessa ja Ruotsissa lähes jokaisesta autosta, vaikka onkin vain lisävaruste.