Toyota Camry palaa Eurooppaan

Maailman suosituimmaksi isoksi sedaniksi kehuttu Toyota Camry palaa 14 vuoden tauon jälkeen läntisen Euroopan markkinoille. D/E-segmenttiin sijoittuva Camry saapuu Suomeen ensi vuoden alkupuolella.

Toyota Camry
Uusi Camry näyttää tyylikkäältä ja urheilulliselta.

Uusi Camry on varustettu neljännen sukupolven itselataavalla hybriditekniikalla, joten se laajentaa Toyotan Euroopan-malliston hybridimallien lukumäärän kahdeksaan. Toyotan mukaan uusi 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin perustuva hybriditekniikka yhdistää polttoainetaloudellisuuden, pienet päästöt sekä jouhean tehon erittäin miellyttävään kokonaisuuteen.

Täysin uusi kahdeksannen sukupolven Camry on saumatonta jatkumoa mallisarjalle, joka esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1982. Mallia on myyty maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa yli 19 miljoonaa kappaletta. Yli 700 000 kappaleen vuosimyynnillä Camry on pysynyt jo pitkään maailman myydyimpänä D/E-segmentin autona.

Camry on TNGA-alustarakenteen uusin esiintyminen ja ensiesiintyminen tässä kokoluokassa. TNGA mahdollistaa erinomaiset sisätilat ja käyttäjäystävällisen teknologian käytön kaikissa varusteissa.

Uusi Camry rakentuu sekä voimakkaiden perinteiden että täysin uusien linjojen varaan. Täysin uusi ulko- ja sisädesign, luokkansa kärkeä oleva ajomukavuus, erittäin kehittynyt voimalinja ja korkea varustelutaso tekevät uudesta Camry-mallista erityisesti eurooppalaiseen makuun soveltuvan kokemuksen.

Elegantti kattolinja tuo ulkoasuun näyttävyyttä samalla kun se takaa hyvät pääntilat. Kuljettajakeskeisen ergonomian luvataan tarjoavan upean ajokokemuksen kuljettajalle ja erinomaiset tilat matkustajille.