TraFin erityisrekisterikilvet alennuksessa

Liikenteen turvallisuusviraston eli Trafin erityisrekisterikilpipäätöksen saa nyt aiemman 1000 euron sijasta huomattavasti edullisemmin, 900 eurolla. Trafilta voi tietyin edellytyksin hakea ajoneuvoon haluamansa rekisteritunnuksen eli ns. erityiskilven.

Liikenteen turvallisuusviraston eli Trafin erityiskilpipäätöksen saa nyt aiemman 1000 euron sijasta huomattavasti edullisemmin, 900 eurolla. Trafilta voi tietyin edellytyksin hakea ajoneuvoon haluamansa rekisteritunnuksen eli ns. erityiskilven.

Erityiskilpipäätös on ajoneuvokohtainen ja maksaa 1.6.2011 alkaen 900 euroa. Erityiskilpeä voi hakea sähköisesti. Sähköisen erityiskilpihakemuksen voi täyttää Trafin nettisivuilla. Erityiskilpipäätöksellä annettua rekisteritunnusta ei voi siirtää toiselle ajoneuvolle ilman uutta erityiskilpipäätöstä.

Trafi on laskenut muitakin hintojaan. Trafin tarjoamien sähköisten rekisteröintipalveluiden hinta on laskenut 1.6.2011 alkaen 4,00 euroon aiemmasta 6,70 eurosta. Myös muita rekisteröinnin asiakashintoja on alennettu. Kesäkuun alusta liitteetön rekisteri-ilmoitus maksaa 11,20 euroa (alennusta 80 senttiä), sarjakilvet/ennakkoilmoitetun ajoneuvon kilpi 7,00 euroa (alennusta 1 euro) ja erikseen tilattava kilpi/koenumerokilpi 9,00 euroa (alennusta 1,5 euroa).

Myös rekisteröintitoimipisteissä tehtävien rekisteröintitapahtumien asiakashinnat ovat laskeneet kesäkuun alusta.

Lähde: Trafi

Teksti: Harry Kuurio