Upea ele Vauxhall-automerkin työntekijöiltä: Vaihtoivat päivätyönsä keittiöiden rakentamiseen!

Opelin brittiläisen sisarmerkin, Vauxhallin, kaksitoista pakettiautotehtaan työntekijää kantoi kortensa kekoon merkittävässä hyväntekeväisyysprojektissa.

Vauxhall-tiimin kaksitoista työntekijää rakensivat järjestöön tiloihin lasten keittiön ja tilat leikkijunineen, sekä täysikokoisen keittiön kaikkine vesijohtotöineen.

Vauxhall on takavuosilta hyvin tuttu GM-merkki myös suomalaisille ja merkin harrastus jatkuu vahvana myös Suomessa.

Vauxhalliin liittyy kuitenkin muutakin kuin pelkästään automalleja tai niiden harrastamista. Iso-Britannian Lutonissa sijaitsevan Vauxhall Motorsin tiimi ryhtyi yhteistyöhön Families United Networkin (FUN), paikallisen hyväntekeväisyysjärjestön kanssa, joka tukee vammaisia lapsia ja nuoria.

Vauxhall-tiimin kaksitoista työntekijää rakensivat järjestöön tiloihin lasten keittiön ja tilat leikkijunineen, sekä täysikokoisen keittiön kaikkine vesijohtotöineen. Juokseva vesi ja ruoanlaittotilat ovat tietenkin keskeisen tärkeitä hyväntekeväisyysjärjestön paikallistoiminnassa.

Vauxhall Motorsin työntekijöitä kannustetaan yhtenä päivänä vuodessa ottamaan vapaata ja tekemään hyväntekeväisyystyötä.