Uudistunut Mitsubishi ASX sai hinnat

Uudistunut Mitsubishi ASX saapuu Suomeen marraskuun alussa. Mitsubishin crossover on ollut kahtena viime vuonna Suomessa luokkana toiseksi myydyin auto. Viime vuonna ASX-mallia rekisteröitiin Suomessa yli 1 100 kappaletta.

Uudistuneen ASX-mallin hinnat alkavat 23 390 eurosta. Auton tunnistaa Mitsubishin Dynamic Shield -keulailmeestä, joka esiteltiin Outlander-mallissa viime vuonna.

Kolmiulotteinen kuvio antaa vaikutelman liikkeestä. ASX:n uudessa keulailmeessä ajovalot integroituvat etusäleikköön. Tuloksena on luokkansa näyttävin crossover, jossa yhdistyy Mitsubishin edistyksellinen nelivetotekniikka ja urbaanin katumaasturin luonne.

ASX-malliston varustetasot ovat Invite ja Intense Navi. Uusina varusteina autoon on saatavilla alumiinipintaiset polkimet, kromipäällysteiset ovenkahvat, haineväantenni ja uudistunut navigointijärjestelmä. Uusina ominaisuuksina ASX:ään on saatavilla järjestelmät, jotka mahdollistavat puhelimen sovellusten ja toimintojen käytön auton kosketusnäytön kautta.

Mitsubishi ASX on tarjolla bensa- ja dieselmoottoreilla etu- sekä nelivetomalleina. ASX:n nelivetomalliston hinnat alkavat 30 390 eurosta.

Uudistunut Mitsubishi ASX esitellään Suomessa 11.–12. marraskuuta.