Uudistunut Mitsubishi Space Star: Nyt hinnoiteltu

Mitsubishi tuo markkinoille uudistuneen Space Star -mallin. Space Star on Mitsubishin B-segmentin auto, joka tarjoaa alhaisia käyttökustannuksia ja japanilaista laatua 5 vuoden takuulla. Uudistunut Space Star maksaa 13 995 euroa.

Uudistunut Space Star on kasvanut pituutta 85 mm. Auton pituus on nyt 3795 mm. Ulkoisesti auton tunnistaa uudesta keulailmeestä. Uudistunutta takaosaa puolestaan hallitsevat uudet LED-takavalot. Auto on saanut myös uudet 14” kevytmetallivanteet.

Sisältä uudistuneen Space Starin tunnistaa uudesta mittaristosta ja ohjauspyörästä. Autossa on myös aiempaa laadukkaammat sisätilojen materiaalit. Tilava matkustamo tarjoaa istuinpaikat jopa viidelle henkilölle. Auto on myös nautittavampi ajettava ohjaukseen ja alustaan tehtyjen parannusten myötä.

Mitsubishi Space Sta on saatavavana sekä manuaali- että automaattivaihteisena. Manuaalivaihteisen 1.2 Clertec Invite (80 hv) -version hinnat alkavat 13 995 eurosta. Auton vakiovarusteita ovat muun muassa vakionopeudensäädin, Bluetooth, 14” kevytmetallivanteet, ilmastointi ja mäkilähtöavustin. Automaattivaihteinen 1.2 Cleartec Invite CVT (80 hv) maksaa 15 995 euroa.

Uudistunut Mitsubishi Space Star lanseerataan Suomessa 7.-8. huhtikuuta.