Uusi korjausturva: Jopa 15-vuotiaille yksityisautoille

Moottori- tai vaihteistovian sattuessa korjauskustannukset voivat tulla liian kalliiksi suhteessa ajoneuvon arvoon. Yksityisautoilijoille tarkoitettu uusi palvelu korvaa kuluja silloin, kun vakuutus tai takuut eivät kata korjausta.

– Korjausturva tuo tolkkua iäkkäämpien henkilöautojen korjaamiseen alle 20 euron kuukausihinnalla. Vian ilmetessä asiakas tekee takuuanomuksen internetissä. Korjaamon voi valita itse, kertoo yrittäjä Marko Lampinen Korjausratkaisut Oy:stä.

Moottori- tai vaihteistovaurion sattuessa korjauskustannus saattaa nousta jopa yli 5000 euron. Korjausturva voidaan myöntää yksityiselle ajoneuvolle, jolla on ajettu enintään 190 000 kilometriä. Sopimus tehdään kriteerit täyttävälle ajoneuvolle 12 kuukaudeksi kerrallaan, jonka jälkeen turvaa voi hakea uudestaan.

– Jos ajoneuvon korjauttaminen ei ole enää taloudellisesti järkevää, siitä voi joutua luopumaan. Joskus jäljellä oleva lainakin voi olla suurempi kuin auton arvo. Korjausturva on hyvä tapa välttää ikäviä tilanteita, Lampinen toteaa.

Uudenlaisia ratkaisuja korjauskulujen hallintaan

Autoalaa uudesta näkökulmasta katsovat yrittäjät Marko Lampinen ja Teemu Turunen tarjoavat palvelua myös autoalan yrityksille. Korjausturvan voi tarjota lisäpalveluna esimerkiksi ajoneuvoa myytäessä.

– Räätälöimme ratkaisuja osaksi yritysten palveluketjua kilpailukykyiseen hintaan. Palvelumallimme ovat yksinkertaisia ja tehokkaita, Turunen kertoo.

– Yrityksemme sai alkunsa ajatuksesta, että auton korjaamiselle pitäisi olla enemmän vaihtoehtoja. Etsimme jatkossakin aktiivisesti keinoja, millä voimme helpottaa autoilijaa korjausasioissa, lisää Lampinen.

TM Korjausratkaisut Oy on riippumaton ajoneuvojen korjausratkaisuihin ja autoalan palvelutuotteisiin keskittynyt yritys. Korjausratkaisut ei ole sidoksissa korjaamo- tai varaosatoimijoihin. Yritys tarjoaa yksityishenkilöille Korjausturva-palvelun ajoneuvojen rikkoontumisen varalta ja yrityksille räätälöityjä ratkaisuja ajoneuvojen korjauttamiseen tai jatkojalostamiseen.