Uusi pakettiauto sai nimensä vanhan kolikon mukaan

Fiatin uusin pakettiauto, Fiat Talento, saa nimensä toisaalta antiikin ajan kolikosta, joka korostaa auton hyvää hinta-laatusuhdetta, ja toisaalta kaikille tutustua talent-sanasta, joka puolestaan korostaa auton kyvykkyyttä. Talento täydentää Fiat Professionalin pakettiautovalikoimaa.

Fiat Talento täydentää merkin Professional-malliston.

Fiat Talenton kuljetuskapasiteetti ja kompaktit mitat tekevät mallista sujuvasti kulkevan kaupungissa ja ahtaissa paikoissa. Monipuolisuus ja joustava sopeutuminen erilaisiin kuljetustarpeisiin ovat Talenton vahvuuksia. Talento -nimi viestii taloudellisuutta, aivan kuten alkuperäinen "talent", joka oli antiikin ajan kolikko. Nimen toinen merkitys, kyvykkyys, antaa siihen sijoitetulle rahalle vastineen.

Muotoilun näkökulmasta uusi Talento on kompakti ja mittasuhteiltaan tasapainoinen. Melko vino tuulilasi yhdistyy saumattomasti lyhyehköön konepeltiin.

Auton selkeä muotokieli on linjassa Fiatin pakettiautomalliston muiden autojen kanssa. Talenton muotoilu antaa vaikutelman leveydestä, jota korostaa kulmikas takaosa. 

Talenton voimanlähteenä on tehokas ja taloudellinen turboahdettu bensiiniturbo tai tuplaturbodiesel, jonka enimmäisteho on 145 hevosvoimaa.

Fiatin pakettiautomallistossa Doblòn ja Ducaton väliin sijoittuva Talento täydentää mallistoa uusin kantavuuksin ja mitoin.