Kärcher K5 Premium Full Control

ILMOITUS

Vaivattomasti, vettä ja hermoja säästäen

Kärcher K5 Premium Full Control on kompakti ja helposti liikuteltava painepesuri.

Korkeapaineletku tulee rungon puolivälistä, joten laite ei kaadu turhan helposti. Pesuainesäiliön vaihtaminen on helppoa.

Puutarhaletkulla pesemiseen verrattuna painepesuri takaa huomattavasti paremman pesutuloksen ja säästää merkittävästi vettä, helposti jopa 3000 litraa tunnissa. Painepesurin valinnassa tulee kiinnittää huomiota käytettävyyteen ja K5 Premium Full Control -painepesuri ihastuttaa juuri sillä.

Kotitalouskäytössä painepesuri on harvoin päivittäisessä käytössä, joten laitteen valinnassa kannattaa huomioida myös pesurin siirtely ja säilytys. Kevyen, noin 13-kiloisen, K5 Premium Full Control:in kantaminen onnistuu helposti rungossa olevan hyvin muotoillun ja tukevan kahvan ansiosta. Siirtelyn voi hoitaa myös vetämällä, sillä kookkaat ja leveällä olevat pyörät sekä tukeva, ulosvedettävä, alumiininen aisa takaavat vakaan liikuttelun epätasaisemmallakin pinnalla.

Tukevan ulos-vedettävän kahvan ja kookkaiden pyörien ansiosta K5 Premium Full Control -painepesuri on helposti siirreltävissä.

Kevyt ja tukeva

Muotoilun ja teknisten ratkaisujen ansiosta pienikoinen K5 pysyy kuitenkin käytettäessäkin tukevasti pystyssä. Korkeapaineletkun ulostulo on puolivälissä laitteen runkoa, joten letkun kelautuessa ulos, laite ei kaadu tai liiku turhan helposti, vaikka paineletkua vetäisi hieman huolettomamminkin. Kevyttoimisella letkukelalla on myös suuri merkitys helppoon käytettävyyteen. Sujuvasti toimiva kela takaa sen, että korkeapaineletku on säilytyksen aikana järjestyksessä.

Kompaktiin kokoon on päästy useilla eri ratkaisulla. Letkukela on pesurin takana, joten se ei ole lisäämässä korkeutta, vetoaisa painuu rungon sisään, ja pesukahvan saa helposti lyhennettyä neljäsosakierroksen käännettävällä pikaliittimellä. Luonnollisesti rungossa on pesukahvalle ja suihkuputkelle säilytyspaikka.

Paineletku pysyy hyvin järjestyksessä tukevalla, mutta kevytkäyttöisellä kelalla.

Full Control -sarjan pesureissa tärkeä ominaisuus on selkeys ja käytön helppous. Vakiovarustuksena on paineensäädöllä varustettu Vario Power -suihkuputki sekä Rotojet-suutin, jonka pyörivällä pistesuihkulla saadaan huomattavasti lisää pintapainetta pesukohteeseen. Suihkuputkien vaihtaminen on nopeaa ja vaivatonta pikaliittimen ansiosta.

Suutinputket on helppo liittää Full Control -kahvaan pikaliittimellä.

Full Control -pesukahvan selkeä led-näyttö helpottaa työpaineen valitsemista pesukohteen mukaan. Sopivan paineen säätäminen onnistuu kätevästi Vario Power -suihkuputkea kiertämällä. Pesuaine annostellaan vaivattomasti Plug ’n’ Clean -pesuainejärjestelmällä. Laitteen päällä olevan painepesukäyttöön suunnitellun pesuaineen vaihtaminen on helppoa ja pesuaine kulkee pesurin mukana.

Helposti muunneltavissa

Pikaliittimen ja laajan lisävarustevalikoiman ansiosta K5 Full Control mukautuu nopeasti ja monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin, ajopelien pesemisestä kotitalouden muihin pesutehtäviin. Autonpesua silmällä pitäen säädettävä kulmasuutin on lähes ehdoton lisävaruste. Pesukahvaan pikaliittimellä kiinnitettävä suutin helpottaa olennaisesti auton pyöränkaarien ja helmojen huolellista pesemistä.

Terassipesurilla puhdistaa tasaisia pintoja ilman roiskeita ympäristössä.

T-Racer T 450 -terassipesurilla taas monien eri pintamateriaalien puhdistaminen onnistuu vaivattomasti ja siististi niin lattia- kuin seinäpinnoilla. Tehonsäädöllä saa varmistettua sen, että pesupaine on sopiva eri materiaaleille. Terassipesuri on oiva lisävaruste tasaisilla kohteilla, joissa likainen pesuvesi ei saa roiskua ympäristöön

Kärcher K5 Premium Full Control -painepesuri on vastaus helppoon ja selkeään käytettävyyteen.

ILMOITUS