Vakava auto-onnettomuus: Kuuluisa ”Batman” menehtyi tapahtumapaikalla

Amerikkalainen Lenny B. Robinson, joka tunnettiin paremmin nimellä ”Route 29 Batman”, oli 51-vuotias yrittäjä. Hän menehtyi neljä päivää sitten pahassa auto-onnettomuudessa.

Leonard Robinson vieraili vuodesta 2001 lähtien Batmanina lastensairaaloissa ja käytti Batman-varusteisiin ja lahjoihin vuosittain 25 000 dollaria. Hän oli myös Superheroes for Kids -nimisen yhtiön perustaja ja pääjohtaja.

Leonard ”Lenny” B. Robinson eli ”Batman” oli 51-vuotias baltimorelainen yrittäjä. Hänet tunnettiin Yhdysvalloissa taitavana Batman-imitaattorina, joka mielellään käytti mustaa Lamborghinia ”Batmobilen” korvikkeena.

Robinson ajaessa sunnuntai-iltana 16. elokuuta Lamborghinillaan Interstate 70 -pikatietä, Lamborghiniin tuli tekninen vika. Silminnäkijöiden mukaan Robinson yritti ohjata Lamborghinin tien oikeaan laitaan, mutta auto siirtyikin keskikaistalle ja jäi Washington Postin mukaan ilmeisesti osittain ohituskaistalle.

Seuraavana saapunut auto huomasi tilanteen ja laittoi hätävilkut toimintaan. Robinson hyppäsi ulos autostaan ja ryhtyi tutkimaan keskimoottorisen auton konetilaa. Tällöin eräs Toyota törmäsi Lamborghiniin.

Robinsonilla ei ollut mitään mahdollisuutta hypätä sivuun, vaan hän kuoli tapahtumapaikalla Lamborghinin metalliosista törmäyksessä saamiinsa vammoihin.

Robinson vieraili vuodesta 2001 lähtien Batmanina lastensairaaloissa ja käytti Batman-varusteisiin ja lahjoihin vuosittain 25 000 dollaria. Hän oli myös Superheroes for Kids -nimisen yhtiön perustaja ja pääjohtaja.