Vielä ehdit huutaa Kate Middletonin VW Golfin eBay-nettihuutokaupassa!

Nyt olisi eBay-nettihuutokaupassa huudettavissa jotain paljon arvokkaampaa ja käyttökelpoisempaa kuin vaikkapa Kate & William -kahvinkeitin. Kohde on sangen ainutlaatuinen: Cambridgen herttuattaren majesteettinen, neljännen polven Volkswagen Golf.

Nyt olisi eBay-nettihuutokaupassa huudettavissa jotain paljon arvokkaampaa ja käyttökelpoisempaa kuin vaikkapa Kate & William -kahvinkeitin. Kohde on sangen ainutlaatuinen: Cambridgen herttuattaren aiemmassa käytössä palvellut majesteettinen, neljännen polven Volkswagen Golf.

Golf on vuosimallia 2001, metallinsininen ja liikahtaa 1,4-litraisen nelikon ryydittämänä. Se palveli Kate Middletonin pyöräpareina tämän opiskellessa prinssi Williamin kanssa skottilaisessa St. Andrewsin yliopistossa.

Kate luotsasi Golfia kuuden vuoden ajan – tietenkin ilman autonkuljettajaa.

Tällä hetkellä tarjous lienee luokkaa 25 100 puntaa. Tarjouksia oli tätä kirjoitettaessa vasta seitsemän, ja aikaa jäljellä 4 vrk 10 h.

Huomaa, että auton voi huutaa Britannian eli eBay UK:n sivustolta (www.ebay.co.uk). Autolle on tässä tapauksessa asetettu niinsanottu reservihinta, jonka tasoa ei voi etukäteen selvittää.

Kannattaa ehkä kokeilla onneaan, jos innostusta riittää!

 

 

Auto Bild